Nationaal Transport

Met het uitgebreide wagenpark van RPS koeriersdiensten zijn wij elke dag in heel Nederland actief. Waar u ons ook heen stuurt, wij zijn op de afgesproken tijd ter plaatse. Al onze auto’s zijn voorzien van plaatsbepalingssystemen. De planners zien waar de auto’s rijden. Direct antwoord voor u omtrent de status van uw zending en direct antwoord voor u omtrent de aanrijtijd voor het ophalen.

Onze servicemogelijkheden

Spoedservice

Als uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming moet zijn. Wij rijden direct nadat u belt, we garanderen een zorgeloze levering, binnen de afgesproken termijn. 24 uur per dag, 7 dagen in de week hebben wij spoedkoeriers in de startblokken staan. U krijgt een prijsopgave vooraf, wij houden permanente controle over uw zending en uiteraard krijgt u desgewenst terugkoppeling van de persoonlijke overhandiging.

Express service

Geen spoed, wel vandaag. Dat is onze expres rit. Belt u vóór 12:00 uur, dan leveren wij altijd vóór 18:00 uur tegen expres tarief. Ook hier geldt, voordeliger dan spoed, wellicht snel genoeg voor u.

Overnight service

Voor al uw zendingen die de volgende dag geleverd moeten worden. Wij verzorgen de levering zoals u hebt afgesproken met de planner, qua tijdstip en de wijze waarop de zending geleverd moet worden. Vóór 09:00 uur? Op de 7e etage in een vergaderzaal? Geen probleem, afspraak is afspraak.! Voor de niet tijd-specifieke afleveringen garanderen wij een levering vóór 18:00 uur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en welke service het best bij u past, neem contact op met onze planners en leg uw vraag voor aan RPS koeriersdiensten!