Chauffeursdiensten

Uw voertuig, onze chauffeur!

Veel organisaties hebben een wisselende behoefte aan chauffeurs of,  extra logistieke capaciteit. Wij springen bij met 'vlotte handen' en nemen daarmee uw (logistieke) zorgen uit handen.

Heeft u een eigen wagenpark maar door omstandigheden geen chauffeur tot uw beschikking? Wij hebben professionele chauffeurs die u graag van dienst zijn. De tijd gaat in vanaf het moment dat de chauffeur bij u aanbelt en eindigt op het moment dat hij weer bij u op het kantoor-, -bedrijfspand of huisadres is. U betaalt dus alleen de uren die de chauffeur daadwerkelijk voor u werkt.

Wat wij bieden

  • Tien jaar aan ervaring op de weg
  • Sterk in het Zakelijk Segment

Zorgeloos transport

Dat chauffeursdiensten niet duur of complex hoeven te zijn, bewijzen wij al jaren. Voor uw zakelijke rit staat er 24/7 een professioneel team aan planners voor u klaar. Wilt u een chauffeur voor een avondje uit, voor de terugreis na een diner of gewoon tussen een langeafstand rit door van kantoor naar een overleg buiten de deur? Wij nemen de tijd om u alles over onze dienstverlening uit te leggen en garanderen zorgeloos transport.

Of u nu een evenement voor honderden genodigden organiseert of slechts incidenteel een chauffeur nodig heeft, wij staan voor u klaar om te adviseren bij de juiste keuze. Als bedrijf bent u aangewezen op betrouwbare partners die dezelfde, hoge standaard hanteren als uzelf en uw medewerkers. RPS Koeriersdiensten profileert zich al jaren als partner in chauffeursdiensten en groepsvervoer voor kleine en grote ondernemingen. Wij verzorgen o.a:

  • (Dagelijks) vervoer medewerkers en directieleden
  • Logistiek beheer van wagenparken
  • Shuttle diensten tussen kantoor en parkeerplaats.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of wagenpark te bespreken. Wanneer u voor een langere periode behoefte heeft aan chauffeurscapaciteit kunnen wij in samenspraak een op maat gemaakte prijsafspraak overeenkomen.

Studentchauffeur

Vanaf € 15,95 per uur exclusief btw
Actietarief (Alleen geldig tijdens de schoolvakanties)

Privéchauffeur

Vanaf € 25,00 per uur exclusief btw
Standaard, laag tarief

Directiechauffeur

Vanaf € 35,00 per uur exclusief btw
Professionele chauffeurs